top of page

Privatundervisning
og mattehjelp i Oslo

For deg som ønsker å få hjelp av dyktige privatlærere med fokus på mestring og matteglede her i Oslo eller på nett.  

Kurspakker

Våre priser er konkurransedyktige og tilpasset den enkelte elevs behov. Vi tilbyr fleksible pakker med ulike antall økter per uke, slik at elever kan velge en løsning som passer deres tidsplan og budsjett. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne en løsning som passer dine behov og mål, så still oss et spørsmål!

Mest populær!

Bestill 20 timer

kr 549/time

Anbefalt for foreldre med ungdom som trenger mattehjelp for å mestre hele skolesemesteret.

Kurspakken inneholder 20 timer for 20 skoleuker. Vår undervisningstime er på 60 minutter. Vi anbefaler en økt i uken. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Timene kan holdes i helger.

(Totalt: 10.980 kr)

Bestill 40 timer

kr 499/time

Anbefalt for deg som trenger mattehjelp for å mestre hele skoleåret.


Kurspakken inneholder 40 timer for 40 skoleuker. Vår undervisningstime er på 60 minutter. Vi anbefaler en økt i uken. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Timene kan holdes i helger.

(Totalt: 19.960 kr)

Bestill 10 timer

kr 649/time

Anbefalt for deg som ønsker å få mattehjelp og mestring i i en kort periode.

Kurspakken inneholder 10 timer for 10 skoleuker. Vår undervisningstime er på 60 minutter. Vi anbefaler en økt i uken. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Timene holdes kun på hverdager.

(Totalt: 6.490 kr)

Ofte stilte spørsmål:

1. Hva koster privatundervisning i matte?

Hos Mattehelten koster privatundervisningen 549 kr per time med vår kurspakke, ellers koster en enkelttime 749 kr. Les mer her: Kurspakke

2. Kan jeg få matteundervisning online?

Ja, vi tilbyr online undervisning i matematikk, noe som er perfekt for dere som ønsker fleksibilitet og har travle hverdager: Book en time her!

3.Tilbyr dere fysisk eller hjemmeundervisning i Oslo?

Selvfølgelig! For dere som ønsker fysisk undervisning på bibliotek, tilkommer det et tillegg på 75 kr per time. For hjemmeundervisning der reisetiden er under 30 minutter, er tillegget 200 kr per time. 

4. Hvordan foregår en typisk gratis prøvetime?

I din gratis prøvetime vil du og din mattelærer gå gjennom matteoppgavene eller temaene som du sliter mest med. Dette gjør vi for at du skal få størst mulig læringsutbytte av timen og få den støtten dere fortjener. Prøvetimen er forpliktelsesfri og helt kostnadsfritt: Book en gratis prøvetime her!

Ta kontakt!

Hva tenker du om vårt tilbud? Ønsker du hjemmeundervisning eller undervisning på nett?

PS: Vi har bare 4 ledige plasser igjen! Send oss en melding nå for å sikre din plass og få den nødvendige veiledningen til deg eller ditt barn for å mestre matematikk!

Privatundervisning
og mattehjelp i Oslo

For deg som ønsker å få hjelp av dyktige privatlærere med fokus på mestring og matteglede her i Oslo eller på nett.  

Hvorfor velge oss?

I skoleåret 2016/2017 gikk 22 prosent av elevene i tiende trinn ut av skolen med standpunktkarakteren to eller lavere i matematikk.

Vi er en gruppe erfarne mattelærere med en sterk lidenskap for matematikk og formidling. Vi forstår at mange elever nå mangler interesse og forståelse for faget, og har derfor utviklet en personlig tilnærming for å hjelpe hver elev med å utvikle sine unike styrker og overvinne utfordringer. Vi gjør dette ved å øke bevisstheten om at interaktiv læring er nøkkelen til å gjøre matematikken både enkel og gøy, slik at elevene slipper å bruke lang tid på å forstå konsepter eller ligge bak i skoleundervisningen.

Vi tilbyr et rolig og støttende læringsmiljø, hvor elever kan øve, stille spørsmål og få kvalitetsinstruksjon. Book en gratis prøvetime for å finne ut mer!

Hvilke erfaringer har andre foreldre hatt med oss i Oslo og på nett?

Profesjonelle, service-minded, rask kommunikasjon og lett å få tak i. Mulighet til å finne den løsningen som passet mitt barn mest . Vi fikk mattelærer Paula i Oslo, som har vært vennlig, profesjonell, enkel å kommunisere med. Kan absolutt anbefale Mattehelten og ikke minst Paula!

Kristin Haukebø

Moren til Nora i 10.klasse matematikk

(Hjemmeundervisning i Oslo)

Jeg har hatt Domantas som lærer i R2. Hans undervisningsstil er både god og enkel, og hans tilnærming til faget gjør at jeg virkelig trives med det. Jeg er svært tilfreds med å ha ham som lærer, og jeg vil sterkt anbefale Mattehelten til andre i Oslo.

Nåværende medisin student 
(Fysisk undervisning i Oslo)

Min datter har online undervisning med Mattehelten en gang i uken, og de kan anbefales på det sterkeste! Læreren vår forklarer det enkelt og forståelig, er engasjert og flink til å motivere. De bryr seg og stiller alltid forberedt til timen - og i tillegg er dem veldig hyggelig!

Mariann 

Moren til Margrethe i R1-matte

(Undervisning på nett)

bottom of page