top of page

Denne personvernerklæringen beskriver praksisen til Mattehelten ved innsamling og bruk av personopplysninger.

Hvis du har spørsmål eller trenger informasjon om hvilke opplysninger vi har lagret om deg, vennligst kontakt oss på hei@mattehelten.no.

Personopplysninger inkluderer all informasjon som kan knyttes til en identifiserbar person, for eksempel navn, e-postadresse, IP-adresse og telefonnummer, blant annet.

1. Formålet med behandling av personopplysninger

1.1. Kontaktskjema

Når vi samler inn personopplysninger via kontaktskjemaet, er formålet å kunne betjene deg som kunde, samarbeidspartner eller interessent. Vi bruker disse opplysningene for å opprettholde kontakt, forstå dine behov og muligheter, samt for å arrangere møter og eventuelt tilby tjenester.

1.2. Nyhetsbrev

Hvis du har gitt ditt samtykke til å motta nyhetsbrev, vil din e-postadresse bli brukt til å sende deg nyhetsbrev i tillegg til eventuelle kundeforhold. Vi benytter MailerLite-tjenesten for nyhetsbrevutsendelser og sporer åpninger og klikk på lenker for å forbedre innholdet i våre nyhetsbrev.

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig ble informert om.

2. Hvordan vi samler inn personopplysninger

Vi innhenter informasjon som navn, telefonnummer og e-postadresse gjennom kontaktskjemaet, forespørsler om gratis matematikkhefter og påmeldinger til nyhetsbrev. Disse opplysningene gis frivillig av deg, og vi innhenter ikke informasjon uten ditt samtykke. Opplysningene fra kontaktskjemaet blir registrert i vår e-post på hei@Mattehelten.no og i nettstedbyggings plattform Wix. Informasjon fra nyhetsbrevpåmeldinger lagres i MailerLite.

3. Hvem som har tilgang til dataene

Kun ansatte hos Mattehelten har tilgang til personopplysningene. Vi selger aldri informasjonen til tredjeparter. Ved behov for fakturering deles informasjon som er nødvendig for regnskapsføring med vår regnskapsfører og eventuelle samarbeidspartnere som er involvert i direkte fakturering til kunder, for eksempel trykkerier.

4. Lagringstid for data

Hvis du har en aktiv kundeforhold med oss, oppbevarer vi personopplysningene dine så lenge kundeforholdet varer. Etter avsluttet kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger for regnskapsformål. Dersom vi ser potensial for fremtidig samarbeid, kan opplysningene beholdes også etter kundeforholdet er avsluttet.

E-postadresser som er registrert for nyhetsbrev blir lagret i MailerLite så lenge du åpner våre nyhetsbrev regelmessig. E-postadresser blir automatisk slettet hvis du ikke åpner nyhetsbrevene i lang tid eller hvis e-postadressen ikke lenger er aktiv. Du har alltid muligheten til å endre preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet ved å følge lenken i e-posten. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å melde deg av, men har problemer med å gjøre det selv. Da blir e-postadressen din fjernet fra systemet, og vi kan ikke lenger knytte handlinger som åpning av e-poster og klikking på lenker til deg som person.

5. Dine rettigheter for innsyn, retting og sletting

Du har rett til innsyn i opplysningene vi har lagret om deg, formålet med lagringen, hvem som har tilgang til opplysningene, lagringsperioden og opprinnelsen til dataene. Du har også rett til å be om korrigering av dine opplysninger.

Dersom lagringen av dine opplysninger er basert på samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst. Kontakt oss gjerne for innsyn, korrigering eller sletting, eller hvis du har andre spørsmål

PERSONVERNERKLÆRING

bottom of page