top of page

Hvem er Team Mattehelten?

Hvorfor velge oss?

I skoleåret 2016/2017 gikk 22 prosent av elevene på tiende trinn ut av skolen med standpunktkarakteren to eller lavere i matematikk. 


Vi er en gruppe erfarne mattelærere med en sterk lidenskap for matematikk og formidling. Vi har mange års erfaring med å hjelpe elever med å forbedre sine ferdigheter i matematikk og nå deres mål. Vårt team av dedikerte lærere bruker en personlig tilnærming til å hjelpe hver elev med å utvikle sine unike styrker og overvinne utfordringer. Dette gjør vi ved å øke bevisstheten om at interaktivt læringen er nøkkelen for å gjøre matematikken både enkelt og gøy.

Vi tilbyr en rolig og støttende læringsmiljø, hvor elever kan øve, stille spørsmål og få kvalitetsinstruksjon. Bli med oss ​​for å oppleve fremgang i matematikk og nå dine mål.

Domantas fra UIO

Har du noen gang følt deg frustrert over matte? Fortvil ikke, for jeg er her for å hjelpe! Mitt navn er Domantas Sakalys, og jeg studerer fysikk. Som en erfaren mattelærer kan jeg undervise i alle fag og hjelpe deg med å oppdage skjulte sammenhenger og få den ettertraktede "aha-opplevelsen" som vil gjøre matematikk morsomt og engasjerende. Jeg ønsker å bli din mattehelt og gjøre matte mindre skremmende og mer forståelig for alle. La oss sammen ta tak i matteutfordringene dine og hjelpe deg å lykkes i dine akademiske og yrkesmessige mål!

Domentas Sakalys, Privatlærer hos Mattehelte

Øydis fra NTNU

Hei, mitt navn er Øydis Lundem og jeg jobber som en del av teamet hos Mattehelten. Jeg er 21 år gammel og studerer Produktutvikling og Produksjon ved NTNU i Trondheim. Som en dedikert matteentusiast ønsker jeg å hjelpe deg med å overvinne eventuelle utfordringer du måtte møte i faget. Enten du sliter med grunnleggende matte på ungdomsskolenivå eller mer avanserte universitetsnivåer, vil jeg veilede deg gjennom de viktige konseptene og lære deg teknikker som vil øke forståelsen og selvtilliten din. La meg bli din mattehelt og hjelpe deg å nå ditt fulle potensiale i faget!

Øydis Lundem, Privatlærer hos Mattehelten

Rosan fra NTNU

Hei, mitt navn er Rosan Mijland! Som en sivilingeniørstudent på NTNU med en lidenskap for matte, ønsker jeg å hjelpe deg med å overvinne utfordringene du kan møte i faget. Enten du trenger hjelp med algebra, differensiallikninger eller komplekse tall, har jeg erfaring med å undervise på alle nivåer fra ungdomsskole til universitet. Som din personlige mattehelt vil jeg gjøre alt jeg kan for å gi deg den forståelsen og selvtilliten du trenger for å lykkes i matte. Så, hva venter du på? La meg bli din mattehelt!

Rosan fra NTNU

Rosan Mijland, Privatlærer hos Mattehelten

Hei! Jeg er Stephan Hung Nguyen, grunnleggeren av Mattehelten. Etter å ha undervist over 50 elever i matte digitalt, har jeg utviklet en unik metode for å øke selvtilliten og læregleden til elevene mine. Som byggingeniørstudent ved Danmark Tekniske Universitet med toppkarakter i mattefagene, kan jeg tilby spesielt hjelp til privatisteksamener. Jeg vil hjelpe deg å spare tid og penger samtidig som du oppnår en god karakter. La meg bli din mattehelt!

Stephan fra DTU

Stephan fra DTU

Stephan Hung Nguyen, Privatærer og grunnlegger av Mattehelten

Stephan fra DTU

Ta kontakt!

Hva tenker du om vårt tilbud? Har du noe spørsmål eller kommentarer?

PS: Vi har bare 4 ledige plasser igjen! Send oss en melding nå for å sikre din plass og få den nødvendige veiledningen til deg eller ditt barn for å mestre matematikk!

bottom of page