top of page

Velkommen til Mattehelten - En personlig melding fra Stephan

Hei!

Jeg tar nå pause fra min hektiske dag for å dele noen personlige tanker med deg. Først og fremst vil jeg uttrykke min takknemlighet for at du er en del av vårt mattefellesskap. Det betyr virkelig mye for meg at du har fulgt meg på TikTok og lastet ned Geogebra-heftet mitt.


Hvem er jeg?

Jeg heter Stephan Hung Nguyen og kommer opprinnelig fra Kristiansand. De siste årene har jeg bodd i ulike byer, fra Bergen til Oslo og til slutt til København, på grunn av studier og jobb. Jeg er utdannet ingeniør, men nå bruker jeg all min tid som både daglig leder og mattelærer hos Mattehelten.
Hva er min motivasjon?

Det som driver meg, er å hjelpe ungdommer som deg med å mestre mattefaget. Jeg ønsker å gjøre matte til noe som er gøy og interessant, og aller viktigst, at du føler deg trygg og glad med det. Jeg har selv stått overfor utfordringene i matteverdenen, og det er derfor jeg er her for å gjøre reisen din litt enklere (se bilde under fra en privattime med Sofie som har 2P-matte).

Min drøm med MatteHelten

Min drøm er å gjøre Mattehelten til ditt trygge sted for å utforske matte, forbedre karakterene dine og forfølge dine egne drømmer. Jeg er fast overbevist om at god mattekunnskap kan åpne dører til fantastiske muligheter i studiene og i fremtiden.


Takk for at du er med!

Jeg vil avslutte med en stor takk. Takk for at du er en del av Mattehelten-fellesskapet, og jeg ser frem til reisen vi skal ta sammen. Ikke nøl med å kontakte meg hvis du har spørsmål eller tanker!


Stå på med matten. Jeg heier på deg!

P.S. Hvis du ikke har lastet ned vår Geogebra-hefte enda, så kan du laste det ned her.

P.P.S. Er du interessert i leksehjelp eller privattimer i matematikk hos oss? Fyll ut vårt skjema her.


Vi snakkes,

Stephan

69 views0 comments

Comments


bottom of page