top of page

Tilbakemeldinger

Min sønn har aldri hatt problemer med matte, men på vgs begynte karakterene å gå ned (1T-matte). Vi hadde kjempeflaks at vi valgte akkurat Mattehelten! De er veldig flink til å videreformidle materiale på en enkel og forståelig måte. Vi vil definitivt fortsette å ta timer hos dem. Anbefaler Mattehelten på det sterkeste!

Olga

Stolt mamma til Arthur i 1T-matte, VG1

Min datter får mattehjelp av Silja én gang i uken, og hun er veldig fornøyd med undervisningsmetoden, timene, og oppfølgingen. Silja bygger tillit, motiverer, og er dyktig til å formidle kunnskap; hun forklarer oppgavene på en enkel og forståelig måte. Vi anbefaler Mattehelten på det varmeste!

Marthe

Stolt mamma til IDA i 1T-matte, VG1

Anmeldelser

Mattehelten er kjempebra! Hyggelige lærere ga meg super støtte. De forklarte matte enkelt og tydelig. Med ukentlig hjelp gikk jeg fra å slite i 2P-matte til å bli bedre. Dette hjalp meg forbedre karakterene og komme inn på psykologistudiet, drømmen min. Anbefaler Mattehelten til alle som vil nå sitt drømmestudium. Ikke gi opp, det er mulig med riktig støtte!

Privatist i 2P-matte

Marit Wesetvik

​Jeg fikk en sekser i R2 matte, takket være Mattehelten. Før jeg begynte der, slet jeg med faget. Her fikk jeg en lærer som var flink til å forklare vanskelige ting på en enkel måte. Læreren min var tålmodig og skikkelig god til å hjelpe . Jeg er superglad for hjelpen og vil anbefale Mattehelten til alle som synes matte er vanskelig.

Videregående elev i 3.klasse

Margrethe

Jeg er veldig fornøyd med mattetimene jeg har hatt med Mattehelten. De forklarer på en enkel og grei måte som gjør det lett å forstå. Jeg hadde undervisning i både 1P-matte og 2P-matte. Det jeg før timen ikke forsto noe av og syntes var helt håpløst, gikk jeg ut etter timen og hadde lært akkurat hvordan jeg skulle løse oppgaven jeg ikke forsto tidligere, om ikke mer også. De tar seg god tid og passer på at jeg forstår oppgaven nøye før vi går videre til neste tema eller oppgave. De tilpasser undervisningen godt og bruker eksempler tilpasset meg slik at jeg skal forstå bedre. I tillegg motiverer og engasjerer de, noe som gjør at matte blir «litt» bedre og gøyere, for en som til vanlig føler null mestring i faget

Sofie Jensen

1P og 2P-matte elev i Bergen

Ta kontakt!

Hva tenker du om vårt tilbud? Har du noe spørsmål eller kommentarer?

PS: Vi har bare 4 ledige plasser igjen! Send oss en melding nå for å sikre din plass og få den nødvendige veiledningen til deg eller ditt barn for å mestre matematikk!

bottom of page