top of page

Ønsker du gode mattekarakterer til medisinstudiet?

Mattehelten har erfarne privatlærere som hjelper deg med nå dine mål og drømmer!

Hvorfor velge oss?

Medisinstudier er kjent for å være utfordrende å komme inn på, og mange investerer år i å forbedre karakterene sine. Hos Mattehelten spesialiserer vi oss på å hjelpe kommende medisinstudenter med å takle den krevende matematikken.

 

Vårt team av dedikerte lærere bruker en personlig tilnærming til å hjelpe hver elev med å utvikle sine unike styrker og overvinne utfordringer. Dette gjør vi ved å øke bevisstheten om at interaktivt læringen er nøkkelen for å gjøre matematikken både enkelt og gøy.

Ikke la matematikkens kompleksitet hindre dine medisindrømmer – sammen kan vi bygge en solid kunnskapsbase for din fremtidige karriere!

Hva kan vi hjelpe deg med?

1T-matte

1T-matte er en viktig del av matematikkstudiet og et utfordrende fag for mange som går i VG1. Overgangen fra ungdomsskolematematikk til T-matte kan virke overveldende og forvirrende, spesielt når pensumet blir mer komplisert og abstrakt. Her kan du få hjelp med emner som tall og algebra, likninger og likningssystemer, funksjoner og modellering, samt trigonometri.

R1-matte

R1-matte er et VG2-matematikkfag, og dette er faget de fleste sliter mest med. For dette faget bør du allerede ha hatt 1T-matte. I R1-matte kan vi hjelpe deg med emner som potenser og logaritmer, grenseverdier og kontinuitet, derivasjon, omvendte funksjoner og vektorer. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du sliter med disse emnene!

R2-matte

R2-matte er et VG3-matematikkfag og er kjent for å være det mest utfordrende mattefaget på skolen. Men frykt ikke – hos Mattehelten er vi her for å hjelpe deg med avanserte emner som følger og rekker, integrasjon, trigonometri og romgeometri. Dette faget er også populært blant elever som ønsker å studere medisin, da det gir et helt tilleggspoeng som kan øke snittet ditt.

Matte Ungdomskole

Matematikk på ungdomsskolen utgjør en grunnleggende del av elevenes utdanningsreise, hvor viktige ferdigheter i matematikk blir bygget opp. Disse ferdighetene vil være uvurderlige i deres fremtidige utdannings- og karrierevalg. Er du klar over at ditt barn allerede fra ungdomsskolen har ambisjoner om å studere medisin? Ta kontakt med oss her!

S1-matte

S1-matte er et VG2-matematikkfag og et populært alternativ til R1-matte. For medisinstudiet kreves enten R1 eller S1+S2 matte. Dette faget anbefales spesielt dersom du har valgt 1P-matte i stedet for 1T-matte. Vi tilbyr hjelp med en rekke emner i dette faget, inkludert potenser og logaritmer, grenseverdier og kontinuitet, derivasjon og sannsynlighet. Kontakt oss for støtte!

S2-matte

S2-matte er et VG3-matematikkfag og et klokt valg hvis du ønsker å ha matematikk som valgfag i ditt siste år på videregående. For å kvalifisere deg til medisinstudiet må du ha både S1-matte og S2-matte. Hos oss kan du få assistanse med emner som følger og rekker, integrasjon, økonomiske modeller og sannsynlighet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag!

Hvem er Team Mattehelten?

Hei, mitt navn er Rosan Mijland! Som en sivilingeniørstudent på NTNU med en lidenskap for matte, ønsker jeg å hjelpe deg med å overvinne utfordringene du kan møte i faget. Enten du trenger hjelp med algebra, differensiallikninger eller komplekse tall, har jeg erfaring med å undervise på alle nivåer fra ungdomsskole til universitet. Som din personlige mattehelt vil jeg gjøre alt jeg kan for å gi deg den forståelsen og selvtilliten du trenger for å lykkes i matte. Så, hva venter du på? La meg bli din mattehelt!

Rosan fra NTNU

Øydis fra NTNU

Hei, mitt navn er Øydis Lundem og jeg jobber som en del av teamet hos Mattehelten. Jeg er 21 år gammel og studerer Produktutvikling og Produksjon ved NTNU i Trondheim. Som en dedikert matteentusiast ønsker jeg å hjelpe deg med å overvinne eventuelle utfordringer du måtte møte i faget. Enten du sliter med grunnleggende matte på ungdomsskolenivå eller mer avanserte universitetsnivåer, vil jeg veilede deg gjennom de viktige konseptene og lære deg teknikker som vil øke forståelsen og selvtilliten din. La meg bli din mattehelt og hjelpe deg å nå ditt fulle potensiale i faget!

Hei! Jeg er Stephan, grunnleggeren av Mattehelten. Etter å ha undervist over 50 elever i matte digitalt, har jeg utviklet en unik metode for å øke selvtilliten og læregleden til elevene mine. Som byggingeniørstudent ved Danmark Tekniske Universitet med toppkarakter i mattefagene, kan jeg tilby spesielt hjelp til privatisteksamener. Jeg vil hjelpe deg å spare tid og penger samtidig som du oppnår en god karakter. La meg bli din mattehelt!

Stephan fra DTU

Hvilke erfaringer har andre foreldre hatt med oss?

"Jon Henrik har mattehjelp med Mattehelten en gang i uken, og er veldig fornøyd! De er flink til å lære bort, gjør vanskelige oppgaver lett forståelig. Mattehelten er opptatt av følelsen av å gi til andre, og ikke vare tjene penger. Anbefales Hilsen mamma til en mattevenn av Stephan"

Marianne

Moren til Jon Henrik i T-matte

"Veldig dyktig, profesjonell og pålitelig lærere! Læreren vår er meget flink til å forklare på en forståelig måte, og samtidig skape en god atmosfære som motiverer eleven til læring. Anbefales på det sterkeste!

Ida

Moren til Carmen i T-matte

"Min datter har online undervisning med Mattehelten en gang i uken, og de kan anbefales på det sterkeste! Læreren vår forklarer det enkelt og forståelig, er engasjert og flink til å motivere. De bryr seg og stiller alltid forberedt til timen - og i tillegg er dem veldig hyggelig!"

Mariann

Moren til Margrethe i R1-matte

Tilbakemeldinger fra tidligere elever

Ofte stilte spørsmål:

1. Hva koster privatundervisning i matte?

Hos Mattehelten koster privatundervisningen 549 kr per time med vår kurspakke, ellers koster en enkelttime 699 kr. Les mer her: Kurspakke

2.Jeg er privatist. Kan dere hjelpe meg?

Selvfølgelig! I Mattehelten får du en faglig kompetent mattelærer med gode pedagogiske ferdigheter. Sammen setter dere opp et opplegg som er tilpasset til din hverdag og ambisjoner. Vi tror på at tett og regelmessig oppfølging med din lærer vil sørge for at du lykkes i matte!  Les mer her: Tjenester

3. Kan jeg få matteundervisning online?

Ja, vi tilbyr online undervisning i matematikk. Les mer her: Book en time

4. Hvordan foregår en typisk gratis prøvetime?

I din gratis prøvetime vil du og din mattelærer gå gjennom hva dine behov og mål er slik dere sammen får kartlagt hvordan du skal få størst læringsutbytte av timene. Prøvetimen er forpliktelseløs og kostnadsfritt! Les mer her: Hvordan jobber vi?

Hvordan jobber vi?

Vårt online privat matteundervisningstilbud gir elever muligheten til å lære hvor som helst og når som helst. Våre dyktige og erfarne lærere tilpasser undervisningen til den enkelte elevs behov og læringsstil. Vi jobber med en kombinasjon av interaktive verktøy og direkte samtaler med elevene, slik at vi kan sikre at de får maksimal læring og forståelse. Vi følger opp elevene regelmessig og tilpasser undervisningen deres fremgang, for å sikre at de når sine mål på en effektiv måte. Takket være den fleksible naturen til vårt online tilbud, kan elever få personlig oppfølging uten å måtte dra til faste undervisningstimer.

Kurspakker

Våre priser er konkurransedyktige og tilpasset den enkelte elevs behov. Vi tilbyr fleksible pakker med ulike antall økter per uke, slik at elever kan velge en løsning som passer deres tidsplan og budsjett. Alle øktene er ledet av våre erfarne lærere, og inkluderer tilgang til oppgavemateriale. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne en løsning som passer dine behov og mål.

Mest populære til skolestarten

Bestill 20 timer

kr 549/time

Vår mest populære tilbud for deg som har mål om å studere medisin. Anbefalt de ønsker å få oppfriskning, hjelp og mestring gjennom hele skolesemesteret.

Kurspakken inneholder 20 timer og fungerer som klippekort. Vår undervisningstime er på 60 minutter. Vi anbefaleren minimum økt i uken. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Timene kan holdes i helger.

Bestill 5 timer

kr 649/time

Anbefalt for deg som ønsker å få oppfriskning, hjelp og mestring i et emne eller tema i matematikken.

Kurspakken inneholder 5 timer og fungerer som klippekort. Vår undervisningstime er på 60 minutter. Vi anbefaler minimum en økt i uken. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Timene holdes kun på hverdager.

Bestill 10 timer

kr 599/time

Anbefalt for deg som ønsker å få oppfriskning, hjelp og mestring i et eller flere emner i matematikken.

Kurspakken inneholder 10 timer og fungerer som klippekort. Vår undervisningstime er på 60 minutter. Vi anbefaler minimum en økt i uken. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Timene holdes kun på hverdager.

Ta kontakt!

Hva tenker du om vårt tilbud? Har du noe spørsmål eller kommentarer?

PS: Har du planer om å studere medisin får du 10% rabatt på vår semesterpakke. Gi oss beskjed under innen 31/08!

Domantas fra UIO

Har du noen gang følt deg frustrert over matte? Fortvil ikke, for jeg er her for å hjelpe! Mitt navn er Domantas Sakalys, og jeg studerer fysikk. Som en erfaren mattelærer kan jeg undervise i alle fag og hjelpe deg med å oppdage skjulte sammenhenger og få den ettertraktede "aha-opplevelsen" som vil gjøre matematikk morsomt og engasjerende. Jeg ønsker å bli din mattehelt og gjøre matte mindre skremmende og mer forståelig for alle. La oss sammen ta tak i matteutfordringene dine og hjelpe deg å lykkes i dine akademiske og yrkesmessige mål!

bottom of page